Vedení vedení: kvalifikační systém pro uzavírání smluv

Efektivní řízení prodejních procesů je dnes klíčem k dosažení vyšších výnosů. Nemít kvalifikovaný tým nebo agenturu, která by tyto úkoly zvládla, znamená nemít účinný systém kvalifikace vedoucích, což má za následek nekonečné prodejní cykly, potíže s hledáním nových zákazníků a potíže s plněním cílů.

V tomto článku vám chceme ukázat způsob, jak kvalifikovat, klasifikovat a předvídat prodejní příležitosti.

 

Co znamená vedení vedení?

Lead management je proces správy kontaktů, tedy činnost, která umožňuje sledovat leady (generované díky marketingovým aktivitám) a přeměňovat je na obchodní příležitosti a potenciální zákazníky.

V dalších odstavcích vám chceme nabídnout efektivní systém pro správu a kvalifikaci kontaktů.

Zde jsou body, které budou pokryty.

 

Jaké je tedy možné řešení?

Metoda Pain, Power, Fit pro klasifikaci kontaktu

Opět platí, že příležitost musí splňovat tři kritéria, aby bylo možné získat skóre 5. Lidé, kteří čelí situaci, musí mít prostředky k využití své autority ve svůj prospěch a/nebo k aktivaci nezbytných zdrojů. Musí být vůdci a musí jasně prokázat svou schopnost jednat v podobné situaci, aby čelili výzvě. A konečně musí být důvěryhodní při vysvětlování rozhodovacího procesu všem zúčastněným stranám.

Fit

I pro tuto kategorii jsou tři kritéria, která musí být splněna pro získání maximálního skóre. Nejlepší řešení pro řešení této příležitosti musí být vhodné pro řešení většiny obav a problémů potenciálních zákazníků.

Za druhé, musí být výhodnější než jiné dostupné možnosti a musí být včasné , aby bylo v souladu s cíli a časy stanovenými potenciálními zákazníky.

Nyní, když je jasnější, jak systém funguje, zkusme pochopit, jak jej využít ke klasifikaci příležitostí, identifikaci strategických kontaktů, zlepšení prognóz a aktivaci efektivnějších rozhodovacích procesů.

 

 

Plánování účtu: definujte cíle řízení potenciálních zákazníků

Většina práce na vedení vedení spočívá v plánování a komunikaci s potenciálními zákazníky , zvláště pokud jsou prodejní cykly velmi dlouhé, procesy jsou složité a hodnota obchodu je velmi vysoká.

Proto je nezbytné, aby se prodejci a další zdroje zaměřovali pouze na ty nejplatnější a nejbezpečnější příležitosti.
S právě popsanou metodikou je možné stanovit priority , pochopit, kam Telegramová data alokovat zdroje a kam zaměřit pozornost, čas a energii. Nejbezpečnější jsou kvalifikované kontakty se skóre 14 a 15 prostřednictvím  progresivního profilování , prakticky již na cestě k podpisu obchodní smlouvy.

 

Telegramová data

V tomto bodě byste se měli zaměřit na příležitosti klasifikované jako 11, 12 a 13. Zde využijete své největší zdroje a energii. Otázky, které je třeba si položit, jsou:

– jak přesvědčit kontakty, aby pokračovaly v prodejním cyklu?
– jak je zapojit a pomoci jim porozumět nevýhodám, které by america cell phone number services měli, kdyby se vzdali vyjednávání?
– jak efektivně zprostředkovat své přednosti?
– jak uspokojit jejich potřeby?

V této fázi můžete uvažovat o zapojení zákaznických služeb deb directory nebo jiných zdrojů, aby se propojili s potenciálními zákazníky a poskytli důležité nápady, jak pokračovat v činnosti.

M

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *