Předkové Sloučit stromy

Těšíte se, až se naučíte, jak Ancestry Merge stromy do jednoho hlavního stromu? Pak jste narazili na perfektní blog, protože zde najdete právě to, co potřebujete vědět; stačí si přečíst, abyste mohli začít.
V neustále se vyvíjejícím světě genealogie je slučování stromů zásadním úkolem, který se často objevuje při práci s Ancestry and Family Tree Maker. Ať už kombinujete informace z více rodinných linií nebo aktualizujete svůj stávající strom novými daty, zvládnutí funkce Ancestry Merge Trees vám může zjednodušit práci a ušetřit vám drahocenný čas.

Co je to Ancestry Merge trees?

Funkce Ancestry Merge Kupte si službu hromadných SMS Trees umožňuje uživatelům spojit dva nebo více rodokmenů do jednoho, což vám pomůže konsolidovat data a odhalit vztahy, které mohly být dříve přehlíženy. Je to mocný nástroj, zvláště když jste získali části svého rodokmenu od jiných uživatelů Ancestry nebo objevili nové předky, které chcete začlenit.

Kupte si službu hromadných SMS

Jak sloučit stromy podle předků

Stažení stromů
Pokud jsou stromy, které chinese uk cell phone database chcete sloučit, na Ancestry, prvním krokem je stáhnout si je do počítače jako soubory GEDCOM. To vám umožní snadno je importovat do Family Tree Makeru pro proces sloučení.

Otevřete Family Tree Maker
Ujistěte se, že váš software deb directory Family Tree Maker je aktuální s nejnovější verzí pro bezproblémovou integraci s Ancestry.

Import stromů
V aplikaci Family Tree Maker otevřete svůj primární strom a poté importujte stažené soubory GEDCOM, které chcete sloučit. Tím se vytvoří kopie druhého stromu v softwaru.

Použijte možnost „Sloučit dva soubory“

Family Tree Maker vám umožní porovnat oba stromy před sloučením. Chcete-li to provést, přejděte do nabídky „Soubor“ a vyberte „Sloučit dva soubory“. Uvidíte možnosti pro kontrolu rozdílů a konfliktů mezi stromy, což vám umožní rozhodnout, které informace zachovat.

Řešení konfliktů
Během sloučení je pravděpodobné, že narazíte na duplicitní osoby nebo konfliktní informace. Family Tree Maker poskytuje nástroje pro snadnou kontrolu a řešení těchto nesrovnalostí. Nezapomeňte ověřit data narození, data úmrtí a vztahy, abyste zajistili přesnost konečného sloučeného stromu.

Synchronizace s Ancestry
Jakmile jsou stromy sloučeny ve Family Tree Makeru, můžete synchronizovat nově zkombinovaný strom s Ancestry. Tím je zajištěno, že se váš strom aktualizuje na obou platformách, takže nedojde ke ztrátě dat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *