že značiti punu sobu samo za vaš

 

 Ako je moguće, odvojite prostor za svoj rad. To moured, ali za druge ovo može značiti kutak u kući. Za mnoge, izazov dolazi kada koriste svoj kuhinjski stol za jelo, rad, dječju domaću zadaću i hvatanje za sve i svašta. Zbunjenost oko toga za što nam je taj fizički prostor može lako dovesti do zabune oko toga kada rad prestaje i počinje. Što god možete učiniti kako biste stvorili određeni prostor i vrijeme za rad, pomoći će vam da održite zdrave granice i da se usredotočite tijekom radnog vremena.CZ Lists

 

 Investirajte u svoj radni prostor. Opet, ne

može svatko imati DICAT prostor u svom domu za svoj Popisi faksa ured. Međutim, ako jeste, evo nekoliko savjeta kako to najbolje iskoristiti. Imati vrata. Ovo ne samo da vam koristi kada ne morate smanjivati ​​razinu buke, već pomaže i drugima u kući da znaju da ova posebna radna aktivnost zahtijeva vašu pažnju i da vam ne smeta. Imati prozor. Studija za studijom pokazala je dobrobiti sunčeve svjetlosti za naše mentalno zdravlje. Pružite si mogućnost da tijekom radnog dana gledate u prirodu kako biste si dali mali mentalni poticaj čak i dok ste na dugim telefonskim pozivima.

Popisi faksa

 Investirajte u svoju stolicu. Primijetite kako

savjet nije imati stolicu, već uložiti u stolicu. Ništa ინგის და პოპულარიზაციის დრო vam neće oduzeti energiju i natjerati vas da mrzite svoj posao više od užasne stolice koja vam uništava tijelo. Počastite se i pozicionirajte se (doslovno i metaforički) da dulje uživate u svom poslu ulažući u kvalitetnu stolicu. Možda će vam trebati nekoliko pokušaja, ali nemojte se zadovoljiti nečim što je “samo dovoljno dobro”. ” Nadogradite svoj zaštitnik od prenapona. Većina nas počinje s prenaponskom zaštitom kako bi uključila sve svoje uređaje. Međutim, nadogradnja na UPS (neprekidni izvor napajanja) omogućit će baterijsko napajanje vašim uređajima čak i kad nestane struje.

 

 Ti prekidi poziva zbog treperenja napajanja

mogu biti stvar prošlosti! Koristite Chat/slack, timove cz lists itd. za brze komentare/pitanja i koristite e-poštu za dokumentaciju i odgodu odgovora. Za mnoge ljude chat će se smatrati kao da netko sada treba njihovu pažnju, dok e-pošta može biti odgoda i Schul će raditi drugi put. Također je lakše uključiti druge ljude u razgovor putem e-pošte i omogućiti im da vide povijest razmjene, za razliku od chata u kojem započinjete novi razgovor kada dodate nekoga. Ovi su nam kanali već neko vrijeme poznati, ali mnogi nisu morali namjerno razmišljati o tome kada i zašto koristiti jedan umjesto drugoga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *