Google har skabt en teknisk grænseflade (API), der giver dig mulighed for nemt at få adgang til data på URL-niveau i Search Console.
Hvordan virker det?
Enhver, der regelmæssigt arbejder med Search Console, vil helt sikkert være bekendt med URL-tjekfunktionen. Her kan du søge efter en bestemt URL ved at bruge søgefeltet øverst eller ved at bruge forstørrelsesglasset, når du holder musemarkøren over en URL. Efter et kort tjek vil Search Console spytte mere detaljerede oplysninger ud. Dette omfatter for eksempel.
Disse rapporter bliver interessante, når der opstår fejl
For at undgå at skulle tjekke hver Industri e-mail-liste URL individuelt, er det nyttigt at holde øje med visse potentielle fejlkilder. Disse kan omfatte:
Hvilke webadresser findes ikke på Google?
Hvilke webadresser kan indekseres, men ikke indekseres?
For hvilke URL’er vælger Google en anden kanonisk URL end den, der er angivet af ejeren?
I nogle tilfælde kan sådanne rapporter også oprettes i Search Console , men det er nogle gange kun muligt med mange klik og nogle gange slet ikke . Den nye Search Console URL Inspection API hjælper dig med at forenkle denne arbejdsgang og bedre overvåge potentielle fejlkilder.
Hvordan kan du arbejde med den nye grænseflade?
Search Console URL Inspection aero leads API er først og fremmest en grænseflade, som du kan bruge til at få adgang til ovennævnte data. Google begrænser dog adgangen til 2000 webadresser pr. ejendom pr. dag . For store lokaliteter er det derfor tilrådeligt at se på specifikke områder af stedet.
Denne grænseflade er allerede blevet integreret i den nye version af Screaming Frog. For at inkludere dataene i gennemgangen skal du gå til Konfiguration > API-adgang > Google Search Console i menuen, logge ind med din ejendom og vælge feltet “Aktiver URL-inspektion” under fanen URL-inspektion. Du kan derefter crawle din side, og de URL-specifikke data vil også blive vist i resultaterne .
For lettere håndtering er der allerede tilgængelige filtermuligheder for visse tilfælde, som Screaming Frog tilbyder. Disse omfatter:
URL er ikke på Google: URL’en er ikke indekseret af Google og vises ikke i søgeresultaterne
Dette filter kan omfatte både ikke-indekserbare URL’er (f.eks. dem, der er markeret med “noindex”) og indekserbare URL’er, der kan indekseres. Det er et catch-filter for alt, der ikke kan findes på Google ifølge API.
Indekserbar URL ikke indekseret: Her finder du en liste over indekserbare URL’er, der findes under gennemgang, men som ikke er indekseret af Google og ikke vises i søgeresultaterne. Dette filter viser webadresser, der skal indekseres, men som ikke er det. Hvis det er en vigtig side, bør du træffe passende foranstaltninger, såsom at indsende URL’en eller forbedre interne links.
Hvad adskiller BERT fra andre sprogmodeller?
Google har udgivet en video, hvor Saƙonnin iri ɗaya ne da dukiya, jin daɗi da wadata. fordelene ved BERT frem for tidligere sprogmodeller demonstreres ved hjælp af eksempler. Specialet lyder: Det er de små ord, der gør en forskel. Nyttige resultater for en søgeforespørgsel kan kun leveres af en søgemaskine, der forstår forespørgslen korrekt. Men betydningen afhænger i høj grad af, hvilke fyldord der bruges – disse skaber sammenhængen mellem de enkelte ord . Hvis søgemaskinen ikke er opmærksom på disse små ord og deres kontekstuelle sammenhæng med resten af ordene i søgeforespørgslen, vil den ikke give et tilstrækkeligt resultat.